Кадър: Нова ТвНяма вътрешни и европейски теми, Европа отдавна не

...
Кадър: Нова ТвНяма вътрешни и европейски теми, Европа отдавна не
Коментари Харесай

Радан Кънев разтърси ефира рано сутринта: За Апартаментгейт, НАП и прокуратурата, ще...

Кадър: Нова Тв

" Няма вътрешни и европейски тематики, Европа от дълго време не е чужбина.Темите, по които съм мощен - енергетика, защита, европейско правораздаване, българските национални тематики и болки имат своите решения през българските институции и през европейските. Ние българите имаме доста ниско доверие към националните си институции, а гледаме към европейско равнище, не разделям нещата, изборите не са подготовка, а отбрана на национални политики. "

Това съобщи в студиято на " Здравей, България " по Нова тв Радан Кънев, лидер на листата на " Демократична България ". Той счита, че ще влезе в европарламента, дружно с него и други от листата, а перференциите също ще окажат своето въздействие при избора.

Кънев уточни, че има като цяло има недоумение до степен на неначетеност какво представялат европейските институции, като счита, че можем да влияме на тези процеси.

" Много се нервирам, когато се каже, че България е дребна, тя е дребна единствено с политическия потенциал на своите водачи. България е дребна, тъй като Борисов е дребен в Европа. Българска социалистическа партия, Вътрешна македонска революционна организация и ВОЛЯ водят антиевропейска акция. Да си срещу Европа, значи да си срещу мира на децата и внуците ", изясни Кънев.

Според него нашият глас в Европа ще тежи когато е мощен, когато е способен. Българска социалистическа партия и ГЕРБ колкото и да се плюят, те знаят че еднообразно си могат, едните са децата на комунистическата номенклатура, другите са водачите, уточни лидерът на " Демократична България "

" Този антиевропейски облик който Нинова гради, както и Вътрешна македонска революционна организация и ВОЛЯ, който споделя, че отива там да се бори да вземем за пример с третия пол, а подобен пол няма, отива в Европейския парламент да си клати краката ", счита Радан Кънев и добави:

" Докато Елена Йончева и Мария Габриел се плюят, никой не дава решение за " Апартаментгейт ", ние имаме Национална агенция за приходите, имаме прокуратура, ще имаме европейска прокуратура, уповавам се да има проверки, инспекции и там където става дума за корист с европейски средства, ще има европейско правораздаване и по този начин би трябвало да бъде. "

Кънев уточни, че работи за интензивно европейско правораздаване, с което това възприятие за безотговорност да отпадне и съобщи, че всичко, което е придобил като имушество, с изключение на една кола втора ръка, е добито преди да влезе в политиката.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР