Кадър: Нова ТвНяма как в партия със 130-годишна история основен

...
Кадър: Нова ТвНяма как в партия със 130-годишна история основен
Коментари Харесай

Атанас Зафиров за листата на БСП за евровота: Сергей Станишев може да бъде полезен като президент на ПЕС и без...

Кадър: Нова Тв

" Няма по какъв начин в партия със 130-годишна история главен въпрос да бъде наличието на една или друга фигура в листата. Партията е групов орган, тя взима групови решения и аз считам, че въпросът ще откри своя отговор на съвещанието на Националния съвет. Най-общо желая да кажа, че всеки член на Българска социалистическа партия може да бъде потребен от позицията, която пази. Г-н Станишев е сполучлив президент на ПЕС. Ние имаме вяра, че в тази си роля може да бъде извънредно потребен, както за европейската левица, по този начин и за Българска социалистическа партия и без да бъде член на Европейския парламент ”.

Това съобщи пред Нова Тв Атанас Зафиров, член на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

Изпълнителното бюро към този момент има подготвена приключена листа, която ще предложи за утвърждение на членовете на Националния съвет на закрит пленум на Българска социалистическа партия на „ Позитано “ 20.

Началникът на кабинета на президента Иво Христов влиза в листата. Както писахме, в листата влизат още имената на Деница Златева, Янаки Стоилов съобщи БГНЕС. Последното място в листата е отделено за Емил Георгиев от „ Екогласност ”.

" Важно е да посочим философията на самата листа, а точно – Българска социалистическа партия е единствената партия, която първо стартира от политиките и след това мина към лицата, които въплъщават тези политики ”, разяснява още Зафиров.

По думите му в листата има 16 нови лица. „ На предходните избори претърпяхме тежка загуба и е обикновено да търсим смяна и в лицата, и в посланията, и във философията ”, сподели още Зафиров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР