Кадър Нова и тв 7/8Изказването срещу Благой Цицелков от Нова

...
Кадър Нова и тв 7/8Изказването срещу Благой Цицелков от Нова
Коментари Харесай

АЕЖ за заплахите на депутата Тошко Йорданов към журналист: Възмутени сме

Кадър Нова и тв 7/8

Изказването против Благой Цицелков от " Нова ТВ " на определения за народен представител Тошко Йорданов, който е водещ в " 7/8 ТВ " провокира реакция от страна на Асоциацията на Европейските публицисти.

" Асоциацията на европейските публицисти е възмутена от думите на заместник-председателя на „ ИТН ” и новоизбран народен представител Тошко Йорданов, който направи неприемлив коментар по адрес на журналиста Благой Цицелков от Нова телевизия ", пишат в своя позиция от АЕЖ.

" Ако бяхме в Крумова България, за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона ”, съобщи Йорданов в личното си предаване, откакто първо упрекна журналиста и медията в неистина ", напомнят от АЕЖ.

От Асоциацията означават и формалната позиция на NOVA, че става дума за лапсус от страна на репортера, който по време онлайн включване е объркал имената на две от политическите сили в новия парламент.

„ АЕЖ напомня на господин Йорданов, че на него в четвъртък му следва да се закълне като народен представител и да съблюдава Конституцията и законите на Република България. Очакваме от него и от всички негови сътрудници в Народното събрание да се управляват от полезностите на 21 век, а не на Средновековието ", се споделя още в позицията на Асоциацията на европейските публицисти. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР