Кадър Кремъл68-годишният Путин е ваксиниран с руската ваксина Спутник V

...
Кадър Кремъл68-годишният Путин е ваксиниран с руската ваксина Спутник V
Коментари Харесай

Путин прекрати краткия си период на самоизолация

Кадър Кремъл

68-годишният Путин е имунизиран с съветската ваксина " Спутник V " и Кремъл съобщи, че се усеща " здрав ".

Руският президент Владимир Путин приключи късия си интервал на самоизолация и прекара няколко дни на отмора в Сибир, където се отдаде на къмпингов туризъм и лов на риба, заяви Кремъл.

Путин трябваше да прекара " няколко дни " в самоизолация, откакто десетки хора от обкръжението му се разболяха от Ковид. Той също трябваше да анулира пътуването си до Таджикистан за среща на върха по сигурността, добавя Българска национална телевизия.

Ройтерс заяви: " Путин е основал мачо имидж, прелъстителен за доста руснаци, като по-рано беше забелязан да язди кон по голи гърди и със слънчеви очила, както и да носи ловна пушка и да ръководи военен аероплан ".

Този път неговият излет е по-светски.

Кремъл разгласява 20 фотоси на Путин, на които стои в река и лови риба, върви по буйни ливади и беседва с министъра на защитата Сергей Шойгу, негов нормален сателит във ваканциите.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР