Кадър: Канал 3Самият Борисов каза, че много неща е научил

...
Кадър: Канал 3Самият Борисов каза, че много неща е научил
Коментари Харесай

Евгения Живкова: Самият Борисов казва, че се е учил от дядо ми Тодор Живков

Кадър: Канал 3

Самият Борисов сподели, че доста неща е научил от диалозите с дядо ми, евентуално е и чел доста неща, които той е имал като изявления, като осъществени начинания. Не мога да разясня от кое място другите хора какво са научили, само че самият Борисов споделя, че се е учил от Тодор Живков. Това показа в " Беновска пита " по Канал 3 историкът и дизайнер Евгения Живкова, внучка на Тодор Живков и щерка на Людмила Живкова.

" Бойко Борисов от 1993 година до 1998 година беше с дядо ми, до момента в който той беше жив. Всеки ден с него бяха неговите охранители, той идваше от време на време на срещи с дядо ми, и персонално го водеше, когато трябваше да излиза и да посещава съда, да вземем за пример ", спомни си тя за времето, когато сегашният министър председател е охранявал Тодор Живков.

По думите й за миналите европейски избори " в действителност хората бяха доста надъхани, доста мощна бе в действителност борбата на изборите ". " И не може да не се признае на Симеон Сакскобургготски, че беше търпелив. Имаше разговор, не бяха толкоз остри опълчванията, когато той се върна тук, в България. Всичко зависи и от възпитанието на хората, не може да подлагаме на критика хората, които са умерени ", акцентира Евгения Живкова.

За политическото опълчване в България, тя уточни: " Аз не съм член на Българска социалистическа партия, само че постоянно имам отношение по някои тематики и считам, че не би трябвало да има разединение и разделяне в Българска социалистическа партия, и бях персонално несъгласна с отделянето на водачи като Румен Петков и Георги Първанов в обособена групировка. С Корнелия Нинова се познаваме и имаме положителни връзки, само че не съм работила директно с нея и като депутат. 

Като политици и водачи на двете най-големи политически партии, те (Борисов и Нинова) би трябвало да седнат и да се схванат в името на бъдещето на България. Ние с нашия празник Знаме на мира демонстрираме по какъв начин става това ", даде за образец Евгения Живкова.

Тя напомни, че концепцията за Асамблеята " Знаме на мира ", чиято 40-годишнина бе празнувана през вчерашния ден с авторитетно интернационално наличие, е родена от срещите на Людмила Живкова със Светослав Рьорих. Мама ми описа концепцията за асамблеята, тя доразвива тази концепция - децата да са посланици, да поддържат връзка в мир, да основават контакти, които да употребяват в бъдеще, такива контакти бяха основани сред тези младежи в асамблеите ", означи Людмила Живкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР