Кадър и видео: Нова Тв, Vbox 7.comБащата на 18-годишна Андреа

...
Кадър и видео: Нова Тв, Vbox 7.comБащата на 18-годишна Андреа
Коментари Харесай

Бащата на Андреа за убиеца й: Това не е човек, това е изверг

Кадър и видео: Нова Тв, Vbox 7.com

Бащата на 18-годишна Андреа от село Галиче приказва за килъра й, откакто присъдата му от 18 години затвор влезе в действие.

„ Това не е човек, това е изрод. Изверг! Как може по-късно си е купил техника, купил си е облекла. Даже е бил измежду проверяващите е бил там и е бил ухилен “, споделя бащата на Андреа – Асен Руменов.

Източници на NOVA описаха, че и по време на разпита, до момента в който разказвал какво е направил с момичето също се усмихвал. И на последното правосъдно съвещание Аксел се криеше със същата качулка, с която бил в злокобната нощ и ужасяващото утро. Пред постройката на съда непроменяемо бяха десетки хора от две села, пристигнали да упорстват за сурова присъда дружно с бащата на Андреа.

„ В прокуратурата, когато отидох за пръв път и там ми споделиха, че в този момент сега за малолетен палач и за без значение от какъв темперамент, какво е закононарушението и какво е убийството максимума, който може да му се даде е 12 години. Това беше за мен все едно веднъж бях погубен от това, че щерка ми към този момент не е сред живите и повторно бях погубен от съгласно в този момент настоящия закон. Това беше за мен огромен смут и аз още тогава споделих, че ще се боря и няма да оставя нещата по този начин. Аз желая да намеря покой за мен и покой за детето си “, прибавя бащата на Андреа.

Той не е стъпва в къщата в Галиче. Живее при свои близки в друго обитаемо място. Там получи новината, че присъдата не е обжалвана и е влезнала в действие.

„ Радвам се, щото въпреки всичко се даде някаква присъда, тъй като има доста случаи, в които присъдата в тоя интервал от време не може да се даде. Получи това, което е максимума от закона, съгласно в този момент настоящия закон. Според мен това не е задоволително и в никакъв случай не би могло да бъде за ликвидиране от подобен темперамент. Това е свирепост, която освен поради мен и поради моя случай, само че това трябваше да се накаже с оптималната присъда за наставление на всички такива, които престъпват закона и които са склонни да извършат такива тежки закононарушения “, споделя Асен Руменов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР