кадър и видео: Изправи се. БГБорисов раздава парче по парче

...
кадър и видео: Изправи се. БГБорисов раздава парче по парче
Коментари Харесай

Манолова: Борисов раздава парче по парче българска земя, за да се задържи във властта

кадър и видео: Изправи се. БГ

Борисов раздава парче по парче българска земя, с цел да се задържи във властта. Това е плаж, който е изключителна държавна благосъстоятелност. Цената на поддръжката за „ Борисовата Конституция ” е този плаж. Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред медиите на плаж Кабакум Север-2 през днешния ден.

Плажът бе предан на концесия на компания, близка до ръководителя на политическа партия " Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки в подмяна на поддръжката му за „ плана на Конституцията ”, препоръчан от Бойко Борисов и неговите депутати от ГЕРБ.

Това е доказателството за самозабравата на слугинажа на Борисов. Само и единствено да си обезпечи още ден на власт, той е подготвен да раздава и българска територия. Този плаж е дал на Марешки в нагласени процедури, от които българската хазна е ощетена, с цел да си обезпечи Борисов още малко политическо време. Най-голямото доказателство за позора на Борисов са прислужниците на Марешки, добави Манолова.

Тя изясни, че договорът за наем на плаж Кабакум Север-1 е подписан за пет години, считано от 27 август 2020 година с компанията на майката на Марешки, тъй като депутатът на Марешки не си е внесъл наема. С решение на Министерския съвет от 2 септември 2020 година другата половина от плажа – Кабакум Север-2 – е отдадена на концесия на компания на народен представител от „ Воля “ Андон Дончев. На 2 септември Борисов събира и нужните подписи за така наречен „ нова Конституция ”, добави Манолова.

Ясно е, че Борисов издиша и би трябвало да е крепен от хора като Марешки. Така наподобява България на Борисов – чиновници на заместник-председателя на Народното събрание Веселин Марешки са пратени да ни нападат на този плаж, който Марешки счита за своя благосъстоятелност, а не за държавна. Според него нямаме право да сме на този плаж и да си кажем мнението. На плажа на Марешки е неразрешено да се приказва за Марешки, разяснява Манолова във връзка изпратените чиновници на Марешки, които твърдяха, че концесията е „ подправена вест ” при влезнало в действие решение на Министерски съвет от 2 септември.

След като на плажа чиновници на Марешки демонстрираха експанзия против Манолова и екипа й, от екипа извикаха полиция. На сигнала се отзоваха три патрулки, които оставиха момчетата в черни фланелки да се отдръпват, а събраха данните от персоналните карти на екипа на Манолова. Във фейсбук страницата й са оповестени живи предавания от пререканията със чиновниците на Марешки и идването на полицията.

Манолова акцентира, че другият плаж, който също е даден в подмяна на поддръжка за „ Конституцията на Борисов ”, е плажът в Несебър.

Ще разобличим до дъно метода, по който Борисов събира подписи за така наречен „ Конституция на ГЕРБ ”. Атаките и виковете на мутрите на Марешки няма да ни спрат. Настояваме Борисов неотложно да анулира скандалните решения на Министерски съвет за отдаване чартърен за пет години на смешни пари на част от този плаж и за концесията за 20 години ”, безапелационна бе Манолова и сподели, че в случай че Борисов не го направи, тази концесия и договорите ще бъдат обект на проверката на ръководството след изборите и всички дали своят вот ще си понесат следствията.

 



 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР