Кадър и видео флагман.бгСтанахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев.

...
Кадър и видео флагман.бгСтанахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев.
Коментари Харесай

Несрин Узун: Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев

Кадър и видео флагман.бг

Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев. По този метод ексдепутатът от Движение за права и свободи Несрин Узун изясни замесването на името му и това на зам.-председателя на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев с ареста на Митьо Очите, написа Флагман.бг.

На пресконференция  Несрин сподели, че е запазил три стаи в хотел " Рамадан " в Истанбул на името на Бенчо Бенчев, само че не знаел кой ще пътува с него. Това била нормална процедура, тъй като постоянно му резервирал хотел в Турция - знаейки добре турски език.

Вечерта преди ареста, на 2 август,  Бенчев и Несрин Узун били на среща в ресторант, вечеряли дружно, а след нея някогашният депутат закарал Бенчо Бенчев до хотел " Рамада ". След като пристигнали на място, пред хотела, видели течащата акция против Очите и Несрин Узун бил помолен от турските управляващи, като човек, владеещ езика, да участва на разпитите и да оказва помощ с превода. Нито той, нито Бенчо Бенчев са били арестувани в Турция, изясни Узун.

В България им наложили 24-часова мярка по обвиняване в укриване на Димитър Желязков и до момента в който се обясни съпричастността им към ОПГ-то на боса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР