кадър и видео: БТВЗимата идва. После са изборите. Весела Коледа.

...
кадър и видео: БТВЗимата идва. После са изборите. Весела Коледа.
Коментари Харесай

Венелин Петков написа във фейсбук първи коментар за раздялата си с БТВ

кадър и видео: БТВ

" Зимата идва. После са изборите. Весела Коледа ". Това написа в обществената мрежа Facebook някогашният началник в bTV Венелин Петков.

Бившият шеф на Дирекция " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV  Венелин Петков  публикува в обществените мрежи първия си коментар за раздялата с малкия екран.

" Зимата идва. После са изборите. Весела Коледа ",  той напомняйки за приближаващите парламентарни избори през март 2021г.

" Това, което се случи, ме изненада. Не чаках да бъда освободен от позицията, тъй като в границите на месец не съм получавал индикации за това ", сподели по-рано през днешния ден Петков пред вестник .



" Днес на процедура е последния ми работен ден. Поканиха ме да подпиша едно дебело тесте с документи. Новият изпълнителен шеф се е възползвал от правото си по трудов кодекс да освободи хората на мениджърски позиции и да предложения други като част от екипа му ", добавя още той.

Припомняме, че Петков  след решение на новия изпълнителен шеф Мартин Швехлак, който беше назначен преди по-малко от седмица. Постът му ще бъде ангажиран от водещия на утринния блок Антон Хекимян. Отстранена е и програмната директорка на малкия екран Маргарита Александрова, като началник на дирекция " Програма " става Христо Хаджитанев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР