Кадър и източник: Нова ТвКореспондентът на Нова телевизия Петя Желева

...
Кадър и източник: Нова ТвКореспондентът на Нова телевизия Петя Желева
Коментари Харесай

Българка журналистка е нападната в Париж от бездомни деца

Кадър и източник: Нова Тв

Кореспондентът на Нова телевизия Петя Желева е била нападната в центъра на Париж от три бездомни деца от Мароко. Журналистката описа в „ Здравей, България “ по какъв начин са я ограбили и са й попречили през вчерашния ден да се включи с настояща информация, тъй като е останала без нужната техника за жива връзка. 

„ Не съм предполагала, че може да ми се случи такова нещо. Първо си мислих, че са от тези, които обичат да се закачат със самотните дами. Единият юноша обаче ме събори на земята и започнаха да грабят. Пищях и бягах след тях. Имах шанс, тъй като двама мъже се притекоха на помощ и започнаха да ги гонят. Полицаи се намесиха и съумяха да ги приклещят в метрото, минути преди да се качат “, сподели Желева, написа Флагман.бг. 

„ После се разбра, че децата са от мигрантски семейства. Полицаите ми обясниха, че са доста дейни в интервала на карантина. Те живеят на улицата. Франция им обезпечава общежитие, само че отхвърлят да се нанесат там, тъй като на улицата може да си вършат каквото желаят “, прибавя тя.

Остана ми уплахата и напрежението, показа нападнатата кореспондентка. 

Тя заяви, че във Франция сполучливо се лекува ковид, като се употребява композиция сред препарата за малария хлорохин и антибиотик. 

Фармацевтичната компания, която го създава, твърди, че има подготвеност да излекува 300 000 души с хлорохин, съобщи Желева.
 
Тя цитира френски академик, съгласно който е безсмислено да се вземат ограничения против коронавиурса, в случай че има хора, които не ги съблюдават и се разхождат по улиците. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР