Кадър Григор Лилов и Лаура Кьовеши, ФББългария е затънала в

...
Кадър Григор Лилов и Лаура Кьовеши, ФББългария е затънала в
Коментари Харесай

Григор Лилов: На Европа вече й пищи от политико-олигархични кланове у нас. Кьовеши готви серия искания

Кадър Григор Лилов и Лаура Кьовеши, ФБ

България е затънала в корупция и обвързаности, а казусът от дълго време не визира единствено страната ни, само че и Европейски Съюз, тъй като България е измежду най-големите потребители на еврофондове по отношение на размера на стопанската система си.

От парите на европейските данъкоплатци към 5-6 милиарда евро на година употребява страната ни, което е към 20 % от бюджета на страната. 

Къде обаче отиват тези милиарди?

" На Европа към този момент й пищи от другите политико-олигархични кланове у нас:

ВМЕСТО ДУМИ И ЗАКАНИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО:

ИСТИНСКА БОРБА СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО И МАФИЯТА?

*** Европейският прокурор Кьовеши приготвя серия претенции към България по отношение на огромните милиардни афери и обири от траншовете на Европейски Съюз *** У нас се чудят по какъв начин да я излъжат и какво да измислят, с цел да я заблудят. ", написа журналистът Григор Лилов.

" На европейските страни към този момент им пищи от другите политико-олигархични мафиотизирани кланове у нас, вчепкали се в борба „ кой-кого ”, с цел да крадат от многомилиардните европейски помощи за българите и България.

_____________________________

Затова европейският прокурор Кьовеши приготвя серия претенции към България за даване на документи за непозволената активност по усвояването на европейските средства у нас от институциите, лицата на властта и политиците.

_____________________________

.

ПРИЗОВАВАМ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА НЕ УКРИВА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ, А ДА Я ПРЕДОСТАВИ – В ПЪЛЕН, А НЕ СЕЛЕКТИРАН И ПРОЧИСТЕН ОБЕМ НА ГОСПОЖА КЬОВЕШИ.

Затова горещо поддържам и днешния апел на сътрудниците от „ Биволь ”: изцяло в пълномощията на президента и служебните министри е да приготвят тази документи и вместо да чакат постъпването на настояванията на Кьовеши, сами да я изпратят на нея.

Това е належащо, тъй като поради нежеланието на прокуратурата и правосъдните управляващи у нас да борят мафията, олигархията и корупцията у нас, би трябвало да се употребяват и други правни благоприятни условия, независещи за манипулиране и диригентство от родното Задкулисие.

Колегите са прави, че когато системата в България е тотално мафиотизирана на равнище най-висши представители на правосъдните институции, то Кьовеши се оказва неповторима опция.

Според мен даже при ограничавания времеви мандат на кабинета не е никакъв проблем да се приготви всичко належащо, тъй като министрите на президента Радев разполагат с цялата документи по тези афери. Тя към този момент е в техните ръце! Технически проблеми за нейното събиране няма, належащо е единствено предпочитание, почтеност и политическа воля да се пристъпи към действителни дейности против Задкулисието, мафията и корупцията на високо ниво у нас. "

Целият текст виж в линка:



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР