Кадър ГЕРБОстри критики към Рашков от ГЕРБ.В България изборите вече

...
Кадър ГЕРБОстри критики към Рашков от ГЕРБ.В България изборите вече
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: Рашков е истински комунист, главорез и отпадъчен материал на историята

Кадър ГЕРБ

Остри рецензии към Рашков от ГЕРБ.

В България изборите към този момент са опорочени с дейностите на Рашков, който работи по разпореждане на Радев. Рашков работи като същински болшевик. Притеснени сме, че политическата рецесия ще прерасне в конституционна рецесия, която не знаем след какъв брой време ще завърши, коментира Тома Биков в централата на ГЕРБ.

,,Има стотици случаи на гонене и репресии по анонимни доноси, които са писани от хората на Рашков единствено против членове и симпатизанти на ГЕРБ и нито една друга партия. Това е полицейски произвол, съгласуван от Бойко Рашков по разпореждане на Румен Радев. Именно президентът праща главорези като Рашков да прави тези безчинства``, добави още той.

Ако някой не знае по какъв начин е изглеждал превратът на 9 септември 1944 година, в този момент може да го види. Защото по този начин работят комунистите и болшевиките, предизвести от своя страна Даниел Митов.

Томислав Дончев акцентира, че Министерство на вътрешните работи се употребява като политически инструмент за закани и ограничение на правото на гласоподаване. По думите му задачата е да се сплашат претендентите на ГЕРБ, след което сподели пред медиите фотоси, на които се виждат бусове на жандармерията наоколо до предизборни шатри на ГЕРБ.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР