Кадър Фейсбук, Доналд ТръмпТръмп беше заразен с коронавируса миналия октомври.Не

...
Кадър Фейсбук, Доналд ТръмпТръмп беше заразен с коронавируса миналия октомври.Не
Коментари Харесай

CNBC: Тръмп е бил ваксиниран още в Белия дом

Кадър Facebook, Доналд Тръмп

Тръмп беше инфектиран с ковид предишния октомври.

Не е ясно каква ваксина е получил някогашният президент.

Доналд Тръмп и Мелания са били имунизирани против Covid-19 в Белия дом още през януари

Бившият президент Доналд Тръмп и някогашната първа дама Мелания Тръмп още през януари получиха в Белия дом имунизации против ковид, съобщи в понеделник пред телевизия CNBC източник, който работи за Тръмп.

Тръмп, който напусна поста на 20-и януари, не заяви по това време, че той и първата дама са били имунизирани.

Не е ясно коя ваксина са получили президентът и първата дама. По това време две ваксини бяха позволени за незабавна приложимост от Американската администрация по храните и медикаментите - тези на Pfizer и на Moderna.

" Президентът Тръмп и първата дама бяха имунизирани в Белия дом през януари ", сподели източникът на CNBC, само че отхвърли да показа каквито и да било спомагателни детайлности.

" Ню Йорк Таймс " заяви пръв, че някогашният президент и първата дама са били имунизирани, до момента в който към момента са били домакини на Белия дом.

В тирада в неделя на годишния закостенял конгрес Conservative Political Action Conference (CPAC) във Флорида, Доналд Тръмп насърчи " всички " да се имунизират, предава БНР.

" Погрижихме се за доста хора ", сподели Тръмп в една от редките си появи след края на президентския мандат. " Погрижихме се за президента Джо Байдън, тъй като той получи своя ваксина... Така че всички, отидете да се ваксинирате ".

Белите републиканци са по-склонни от всяка друга група в Съединени американски щати да бъдат несигурни или да се съпротивляват на имунизацията против Covid-19, съгласно неотдавнашно изследване на Civiqs, заяви организация Axios.

Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис получиха двете си дози Covid ваксини обществено, с цел да насърчат американците да се имунизират и да убедят скептично настроените към инжекциите.

През декември Белият дом съобщи, че тогавашният президент Тръмп няма да получи ваксина против ковид, до момента в който медицинският му екип не я предложи.

Тръмп беше инфектиран с ковид предишния октомври. Той бе признат в медицинския център " Уолтър Рийд ", където получи коктейл от антитела от Regeneron. Тръмп похвали това лекарство, акцентирайки че това е помогнало за бързо възобновяване на здравето му, което му разреши да напусне болничното заведение три дни по-късно.

Повече от 76 милиона дози от имунизациите против Covid-19 към този момент са приложени в Съединени американски щати от средата на декември насам, съгласно данни на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР