Кадър: ЕврокомБях миналата седмица на протестите в България и имах

...
Кадър: ЕврокомБях миналата седмица на протестите в България и имах
Коментари Харесай

Даниел Фройнд: Попитах българите какво искат - да се спре европейското финансиране

Кадър: Евроком

Бях предходната седмица на митингите в България и имах опция да приказвам на място с доста хора. Чух, че им е писнало от корупцията в България, чух, че правосъдната система е в несъответствуващи ръце, както и че положението на свободата на медиите е обезпокоително. Разбирам българите, разбирам това, че в доста случаи европейското финансово подкрепяне утежнява нещата. Тези пари се присвояват от корумпирани лица, с цел да се изкупуват самостоятелни медии.

Това сподели Даниел Фройнд, който е немски евродепутат от Групата на Зелените, оповестява " ".

" Какво видяха българите от Европа - следващ отчет за върховенството на закона, държанието на Доналд Туск по отношение на Борисов, само че съответни изявления по тематиката нямаше. Това не са решителни дейности. Европейската комисия счита да приключи или да анулира механизмът за верификация. Когато ги попитах какво чакате това беше - апелирам Ви спрете европейското финансиране ", добави той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР