кадър: ЕврокомВсяка една подкрепа има край при такова отношение в

...
кадър: ЕврокомВсяка една подкрепа има край при такова отношение в
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: Трябваше да дадем знак, че този парламент трябва да свърши нещо

кадър: " Евроком "

Всяка една поддръжка има край при такова отношение в залата, по този начин изясни позицията, която Българска социалистическа партия зае през днешния ден в Народното събрание депутатът Борислав Гуцанов в студиото на „ Евроком “. Той акцентира, че социалистите са внесли 8 плана за промени в законите, които останалите партии не желаят да разискват.

Гуцанов добави, че Българска социалистическа партия са предизвестили, че няма да бъдат пренебрегнати и акцентира, че партията се е държала оптимално правилно към останалите политически сили. Социалистите обаче няма по какъв начин да се съгласят да се изоставят оферти като това обезпечените родители да получават по 6500 лв. за второ и трето дете или за презизчисляването на пенсиите.

„ Искаме да вършим закони, които директно да въздействат върху живота на хората за положително “, разяснява Гуцанов, като добави, че Българска социалистическа партия работи държавнически, а не прочувствено.

По оценката на народния представител, сега България е в здравна и икономическа рецесия и към този момент е съвсем на ръба и на политическа. „ Лично мое мнение е, че това не е държавническо държание “, по този начин Гуцанов разяснява връщането на мандата за държавно управление от страна на Има Такъв Народ.

Той обърна особено внимание, че с изключение на отхвърли на другите партии да поддържат Българска социалистическа партия за актуализация на бюджета, без резултат е останало и предлагането за въвеждане на дейна регистрация на гласоподавателите. Това е методът да се реши остарелия проблем с „ мъртвите души “ в описите, който е измежду най-важните за изборите у нас наред с пазаруването на гласове и корпоративния избор.

„ Българска социалистическа партия трябваше да дадем знак, че този парламент би трябвало да свърши нещо “, сподели Гуцанов. Той разяснява, че очевидно някои политици не осъзнават, че въпреки Борисов да е свален от власт, това не е задоволително. „ Моделът на ръководство е единствено пропукан, има още доста работа “, разяснява депутатът.

„ Не съм уверен, че Плана за възобновяване е подготвен, както се пробват да ни убедят, в него сигурно има какво да се пипне “, разяснява Борислав Гуцанов. Той добави, че този документ е извънредно значим, тъй като отваря нови вероятности към България и дава опция да се промени отношението на ръководещите към европейските средства.

„ Политикът у нас вижда мотив за шампанско и рязане на лентички, когато има 10 км ремонтиран път. Това за него би трябвало да е естествен работен ден, както лекарят отива на работа “, сподели Гуцанов. „ Най-важното е да се успокои страната и хората да стартират да живеят обикновено, не да вършим шоу “, добави той.

На въпрос дали Българска социалистическа партия са подготвени да създадат опит да сформират държавно управление, в случай че получат мандат, Борислав Гуцанов сподели, че е по-добре да се изчака решението на президента Румен Радев дали да връчи подобен на социалистите. Ако това стане, Народно събрание на Българска социалистическа партия ще се събере, с цел да реши по какъв начин да постъпи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР