кадър: БтвСлед оставките на министрите на външните работи, на транспорта

...
кадър: БтвСлед оставките на министрите на външните работи, на транспорта
Коментари Харесай

Ангелкова отрече информациите, че ще оглави овакантения пост на Московски

кадър: Бтв

След оставките на министрите на външните работи, на превоза и на районното развиване във връзка злополуката в Своге още веднъж се заприказва за оставка на държавното управление.

Министърът на туризма Николина Ангелкова отхвърли информациите, че ще оглави овакантения пост на Ивайло Московски, отпред на транспортното ведомство.

„ Имаме един от най-високите финансови рейтинги а непоклатимост, безработицата е ниска, основават се извънредно положителни условия за вложения в страната ”, разяснява още Ангелкова.

Тя съобщи, че е работила прелестно с Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски.

„ Туристическият бранш зависи от напъните на доста хора ”, добави Ангелкова.

Според ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева държавното управление е устойчиво и не се чака смяна в съдружната настройка, предава Българска национална телевизия.

 
Цвета Караянчева - ръководител на Народното събрание: След съвещанието, което ще има на съдружния съвет, уповавам се всички разлики да бъдат изгладени и да продължим напред, тъй като програмата на съдружното държавно управление е ясна и безапелационна и ние имаме своя времеви порядък, в който да осъществим цялостен мандат в тази настройка, в която се намираме сега.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР