Кадър БТВЛюбка сложила в багажа на дъщеря си само пижами

...
Кадър БТВЛюбка сложила в багажа на дъщеря си само пижами
Коментари Харесай

Майката на Иванчева с разтърсващи думи за 20-годишната й присъда!

Кадър БТВ

Любка поставила в багажа на щерка си единствено пижами и дрехиДен след присъдите, майката на Десислава Иванчева и брачният партньор на Биляна Петрова донесоха багажа им в следствения арест, в очакване да бъдат конвоирани още през днешния ден до Сливенския затвор. Това се постанова, откакто през вчерашния ден съдията по делото подреди те да бъдат още веднъж арестувани още в залата. Досега двете бяха под домакински арест, откакто през декември предходната година бяха пуснати след 8 месеца зад решетките.

``
реклама
Любка Иванчева описа, че е поставила в багажа на щерка си единствено пижами и облекла, неща които ще са нужни първоначално.

" Те желаят и доста други неща, само че ще би трябвало да ги занесем повторно - чак в Сливен. Сега ще се срине, като отиде там... ", сподели пред bTV старата жена, като описа, че цяла нощ с околните им плакали и обсъждали присъдата.

Попитана по какъв начин ще разяснява размера на наказването й, което доста хора в обществените мрежи дефинират като прекомерно огромно, тя отговори:

" 20 години! Аз няма да съм жива, с цел да я видя. Аз съм на 77, кой знае дали и 5 ще пребивавам, в случай че й дадат. Много ясно, че няма да я видя повече, в случай че остане там ".

Ясен Петров - брачен партньор на Биляна Петрова, пък показа че двете дами претърпяват решението на съда доста тежко.

" Само реват... това за тях е една голяма неправда. Без всевъзможни доказателства, това на мен ми се коства като някаква кавга ", сподели той.

Присъдите, издадени през вчерашния ден от Спецсъда, са за искане на рушвет от 187 000 евро, само че не за взимане на белязаните пари, открити при ареста. С какви доказателства е подкрепено правосъдното решение ще стане ясно до месец, когато съдът излезе с претекстовете си.

Десислава Иванчева беше задържана и наказана, откакто предприемачът Александър Ваклин алармира за пожелан от нея рекорден рушвет. Осъденият като медиатор в договорката - Петко Дюлгеров, който в края на делото се отхвърли от признанията си и съобщи, че са дадени под напън, през вчерашния ден упрекна строителния бизнесмен, че е извършил политическа поръчка.

Потърсен от малкия екран, Ваклин не е коментирал присъдата и не е дал отговор на тези обвиняванията.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР