Кадър: БТВКалин Радулов е съвременен учител, който преподава предприемачество, но

...
Кадър: БТВКалин Радулов е съвременен учител, който преподава предприемачество, но
Коментари Харесай

Учител разказа какво е да се завърнеш от чужбина, за да преподаваш в България

Кадър: БТВ

Калин Радулов е актуален преподавател, който преподава предприемачество, само че същинската му пристрастеност е историята на страната ни. Той е приключил образованието си в Швеция, само че се връща у нас, с цел да преподава.

„ В днешно време знанието може да си го намерим отвред, само че ролята на учителя продължава да бъде на лидер, който търси призванието на учениците. Учителят побутва в вярната посока учениците си и ги поддържа да преследват задачите си и да изпълнят фантазиите си ”, съобщи по БТВ Радулов.

„ Върнах се, тъй като постоянно съм вярвал, че човек може да сътвори доста повече там, откъдето е, в сравнение с някъде в чужбина. Може би ще си с добре платена работа, само че постоянно ще си чужденец. Тук даже и дребните триумфи могат да имат огромно значение както за теб, по този начин и за околните ти и с дейностите си можем в действителност да повлияем на средата си по един положителен метод ”, сподели още той.

 „ Станах преподавател инцидентно. Не го търсих интензивно, само че ми изпадна като опция. Привлече ме това, че има основана дисциплинираност „ предприемачество ”, приключи Калин Радулов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР