кадър бТВЕзик мой, враг мой. Това важи с пълна сила

...
кадър бТВЕзик мой, враг мой. Това важи с пълна сила
Коментари Харесай

Секретарят на президента: Симеоновци рушат държавата, а не стадото или маймуните

кадър бТВ

Език мой, зложелател мой. Това важи с цялостна мощ за Валери Симеонов. Днес за следващ път сподели своето ”уважение ” към инакомислещите.

Преди ден, копието му по разсъдък, дефинира тези, които са ги избрали да им са представители в Народно събрание, за стадо.

„ Както е тръгнало, ще разрушим страната, с цел да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. " съобщи през днешния ден Симеонов.

Това е равнището на ръководещото болшинство, което образува националната ни политика и кове законите ни, пише секретарят на президента Димитър Стоянов в обществената мрежа фейсбук, съобщи.

Такива като симеоновци разрушават страната, а не " стадото " или " маймуните ". Днес, този потенциал, е заместник-председател на 44-тото Народно събрание. Беше и вицепремиер. Ниво е! И то какво!

Караянчева, смотолеви в едно студио, че президентът рушал легитимността на Народно събрание. Още ли мисли по този метод? Не президентът е причина за 15% доверие в Народно събрание, а такива като симеоновци.

Та вие сами отвратихте електората от парламентаризма, който потъпкахте, с превръщането на законодателната власт в подопечна на изпълнителната, в гумен щемпел, в нотариат. Иначе е просто - две оставки и съд за отговорните, трансформирали страната в персонална благосъстоятелност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР