Кадър: БТВЕкспертът по международна политика Асен Агоив настоя в ефира

...
Кадър: БТВЕкспертът по международна политика Асен Агоив настоя в ефира
Коментари Харесай

Асен Агов попиля шефа на ДАНС и Сотир Цацаров: Незабавно да бъдат уволнени заради прането на пари на Венецуела в наша банка

Кадър: БТВ

Експертът по интернационална политика Асен Агоив настоя в ефира на БТВ за неотложно уволняване на шефа на ДАНС и Сотир Цацаров поради прането на държавни пари на Венецуела в българска банка.

Ето какво сподели Агов в „ Тази Сутрин ”:

„ В случая се касае за безучастие, съучастничество и неуспех на българските управляващи. Веднага би трябвало да се създадат две неща - неотложно да бъде уволнен началника на ДАНС, тъй като това е неуспех на ДАНС. Стига се до такава степен, че посланикът на Венецуела идва да ни каже това, което началникът на ДАНС би трябвало да свърши. Второ, министър председателят да уволни основния прокурор, защото прокуратурата е провалена тотално, както през 2015 с Гебрев, по този начин и в тази ситуация с Федотов, който е идвал три пъти в България да се среща с Гебрев. Мястото на Цацаров не е в прокуратурата.

Властите имат всеки инструмент да проследят 10 000 евро. Въпросният юрист, който е забъркан, е перач на пари дружно с Инвестбанк. Той бе забъркан преди години и с контрабандата от италианска мафия с диаманти от Зимбабве и Южна Африка.

Скандалът е величествен. България се трансформира в нарицателно по какъв начин се нарушават наказания и се перат пари. Имиджът й на корумпирана страна се уголемява десетократно. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР