Кадър: БТВБуксува разследването на инцидент на пътя, след който почина

...
Кадър: БТВБуксува разследването на инцидент на пътя, след който почина
Коментари Харесай

Съпругата на починалия велосипедист призова шофьора, който го е блъснал, да се предаде

Кадър: БТВ

Буксува следствието на случай на пътя, след който умря велосипедист. Полиция и близки на починалия 42-годишен мъж призовават очевидци на случилото се да спомагат на следствието.

42-годишният Константин Касабов най-вероятно е ударен от транспортно средство, до момента в който пресича кръстовището на бул. „ Рожен ” и ул. „ Петър Панайотов ” в понеделник сутринта.

Засега обаче не е ясно по какъв начин тъкмо се е случил случаят, защото няма очевидци, нито записи от камери, които да насочат полицията.

Назначена е автотехническа експертиза на велосипеда на мъжа. По него няма забележими следи от друго транспортно средство.

Съпругата на починалия се обръща към възможния втори участник в случая, предава БТВ.

„ Бих му споделила, че човек умря, с две деца, със семейство и бих го призовала просто да се обади на органите на реда, с цел да се види какво тъкмо е станало. Може той да не е напълно отговорен, може да има част от виновност и брачният партньор ми, нямам визия, никой не може да каже. Уви, той към този момент не може да опише какво е станало, само че най-малко да се изяснят събитията. И в случай че е отговорен, да си понесе виновността, мисля, че това е естественият ход на нещата. Той на следващия ден може да блъсне и различен по същия метод и безнаказано да си замине ”, сподели София, брачна половинка на Константин Касабов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР