Кадър бТВБорисов го е яд, че се обединиха толкова различни

...
Кадър бТВБорисов го е яд, че се обединиха толкова различни
Коментари Харесай

Нинова: Борисов го е яд, напоследък си изпуска нервите и обижда

Кадър бТВ

Борисов го е гняв, че се сплотиха толкоз разнообразни хора против модела на ръководство и в София, и в България. И в този момент лепи етикети. Напоследък изпуска си нервите, приказва обиди персонално към хора. Това не е политика. Това демонстрира старх, изтощение и гняв. Това разяснява Корнелия Нинова в студиото на бТВ.

На тези избори победихме в 64 общини. Четири от тях са огромни регионални градове. Спечелихме ги, тъй като имаме визия за България и я претворихме в съответни стратегии за всеки град. Поставихме тези стратегии в ръцете на мощни претенденти. Успяхме да съберем партийна поддръжка, младост, сила. Това комбиниране докара до този претендент, разяснява Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Пешо от Виница (преди 2 минути) Рейтинг: 33553 | Одобрение: 14153 "Напоследък изпуска си нервите, приказва обиди персонално към хора. "-Нормално  за него. Нали е Бог......?! Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР