Кадър: БТВБившият енергиен министър Румен Овчаров попиля властта в България

...
Кадър: БТВБившият енергиен министър Румен Овчаров попиля властта в България
Коментари Харесай

Румен Овчаров с гневна атака за избора на инвеститор за АЕЦ „Белене”

Кадър: БТВ

Бившият енергиен министър Румен Овчаров попиля властта в България за решението по отношение на избор на вложител за плана АЕЦ „ Белене ”.

Ето какво сподели Овчаров в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Инвеститорът за АЕЦ Белене не е стопански, защото не е пазарно определен, а политически.

Това ще е китайска или съветска компания. Това са тези, които имат политически интерес да строят в България, само че е различен е въпросът дали Китай и Русия ще намерят общ език за построяването на АЕЦ Белене.

Начинът, по който търсим стратегически вложител, демонстрира, че не го търсим по този начин, както го търсихме през 2006 година, когато всички енергийни компании бяха на опашка да вземат участие в този план, а в този момент такава няма.

Това значи, че не сме създали нужното да притеглим същински стратегически вложител, това не е процедура, и към този момент нямаме доверие в НЕК и страната България, която сменя позициите си през последните години. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР