Кадър: bTVБащата на детето, обвинено за агресия в Националното училище

...
Кадър: bTVБащата на детето, обвинено за агресия в Националното училище
Коментари Харесай

Версията на бащата: Ножове за моливи отключили агресията на русенския ученик, който мятал камъни и юмруци по децата

Кадър: bTV

Бащата на детето, упрекнато за експанзия в Националното учебно заведение по изкуствата „ Проф. Веселин Стоянов “ в Русе отговори на обвиняванията, отправени против малолетния му наследник, само че отхвърли да застане с лицето и името си пред bTV.

По думите му синът му е упрекнат незаслужено. Момчето не било нападателно, а отвръщало на отправени към него удари.

 
„ Постоянно сигнализирахме да се спрат нападателните деца, не го вършиха и най-после стартира да си връща и излиза отговорен “, сподели бащата.
 
Той изясни, че синът му е носел нож в учебно заведение, тъй като това се изисквало – „ да се носят резци, да се режат моливи, да се подострят и го санкционират за това, че е носело различен тип нож на цвят “.
 
Бащата уточни още, че самите родители са премествали момчето от други учебни заведения, само че по разнообразни аргументи, за които сега водят каузи.
 
По-рано стана ясно, че седмокласникът, който е в гимназията от две години, проявявал експанзия като хвърлял камъни, удрял с юмруци и ритници децата, нарушавал дисциплината по време на час и пречел на съучениците си да слушат. За да спре тормозът, родители упорстват 13-годишното момче да бъде преместено в друго образователно заведение.
 
Ако това стане, идващото школо ще е четвъртото по ред, което ще посещава ученикът, откогато е тръгнал на учебно заведение. До постъпването си в НУИ е наказван два пъти с пренасяне в друго учебно заведение поради нападателни прояви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР