Кадър БНТТежко е състоянието на блъснатото от кола на НСО

...
Кадър БНТТежко е състоянието на блъснатото от кола на НСО
Коментари Харесай

Тежко е състоянието на блъснатото от кола на НСО дете

Кадър Българска национална телевизия

Тежко е положението на блъснатото от кола на НСО дете. Това обявиха на брифинг от болница " Св. Анна ", където е настанено детето, оповестява Българска национална телевизия, представена от https://novini.bg/. 

От Националната работа за защита потвърдиха за случая и че колата е тяхна. 

``
реклама

" 14-годишното момче е с черепно-мозъчна контузия, мозъчен отток и мозъчна травма. То обаче е в схващане, съответно е. Има тежка лицево-челюстна контузия - строшен нос и избити зъби. Детето е със счупена предмишница, гръдна и коремна контузия, които са под наблюдаване, защото може да провокират затруднения ", съобщи доктор Славчо Близнаков, изпълнителен шеф на УМБАЛ " Св. Анна ". 

" Момчето ще бъде съветвано от всички нужни специалисти. „ Св. Анна ” е и в контакт с „ Пирогов ”. Гръдната и коремната контузия са най-опасни ", разкри Близнаков.

От НСО оповестиха, че мястото на случая на столичния бул. “Драган Цанков ” неотложно е било обезопасено. Информирани са способените органи в лицето на Министерство на вътрешните работи и Военната прокуратура. В ход е досъдебно произвеждане, което ще обясни аргументите за случая.

От Националната работа за защита увериха, че, в случай че бъде потвърдена виновност на техния чиновник, той ще си понесе всички последствия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР