Кадър БНТПредседателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева разкритикува остро

...
Кадър БНТПредседателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева разкритикува остро
Коментари Харесай

Караянчева към Радев: Да стоиш на Дондуков не те прави президент. Говори за мутри, а няма нищо конкретно изкарано като нередност

Кадър Българска национална телевизия

Председателят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева разкритикува остро президента Румен Радев.

" Радев се изрича на едро, само че да стоиш на " Дондуков " и да живееш в " Бояна " не те прави президент ", съобщи тя в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Нямаме политически съперници, имаме съперници ", размишлява ръководителят на парамента.

По думите ѝ президентът е обединител на нацията и не трябва да бъде толкоз изострен политически, само че това е негов избор. Според нея президентът няма нито едно съответно нещо изкарано, в което има неправда.

Когато приказваме за мутри, когато приказваме на едро, а той към този момент три години приказва на едро, той излиза споделя нещо и се прибира. Използва исторически събития и празнувания, с цел да приказва своите политически и партизански речи. Да търсиш политическа изява на 3 март, в този момент на 22 август, когато беше, преди този момент на 19 февруари. Всичко това, което се случва сега е доста притеснително ", сподели още Караянчева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР