Кадър БНТПолитически анализатор направи интересен коментар за служебния кабинет, който

...
Кадър БНТПолитически анализатор направи интересен коментар за служебния кабинет, който
Коментари Харесай

Доц. Карадимов за служебния кабинет: Прави се срамежлив опит за коалиционност

Кадър Българска национална телевизия

Политически анализатор направи забавен коментар за служебния кабинет, който през днешния ден бе назначен от президента. Две неща вършат усещане в служебното държавно управление – честност и експертност. Бих нарекъл този кабинет доста свенлив опит за първична коалиционност, да се опитва по какъв начин могат да работят дружно хора с друга политическа ориентировка, съобщи политическият анализатор доцент Росен Карадимов.

Прави ми усещане, че значително президентът се пробва да съчетае символиката на митинга през трите политически линии – Велислав Минеков, Янаки Стоилов и доктор Стойчо Кацаров. Това несъмнено е преимущество. Проблемът е, че служебното държавно управление завършва със символиката си през днешния ден. От на следващия ден го чака работа. Струва ми се, че са малко хиперболизирани упованията към служебния кабинет, добави той в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Служебният кабинет би трябвало да знае върху какво стъпва и да работи като екип. Ако те могат да работят сполучливо, това значи, че се поставя началото на един сполучлив модел на ръководство. Проблемите обаче ще стартират още от на следващия ден и тестването пред този кабиент ще бъде доста огромно. Той би трябвало да знае върху какво стъпва във връзка с основните индикатори в страната, като да вземем за пример положението на бюджета, сподели още доцент Росен Карадимов, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР