Кадър: БНТГоворителят на Спрешна помощ Катя Сунгарска разкри в ефира

...
Кадър: БНТГоворителят на Спрешна помощ Катя Сунгарска разкри в ефира
Коментари Харесай

Катя Сунгарска: Линейката не е пренасяла зелки, а биологични отпадъци

Кадър: Българска национална телевизия

Говорителят на " Спрешна помощ " Катя Сунгарска разкри в ефира на " Нова телевизия ", че колата за спешна помощ, чиято фотография обиколи обществените мрежи през вчерашния ден, не е пренасяла зелки, а биологични боклуци.

" Ако се огледа и съпостави мащабът на фотографията ще се види, че пакетите към вратата на колата за спешна помощ не са зеленчуци и напълно ясно се вижда щампата, обозначаваща рискови биологични боклуци ”, съобщи тя. 

Вчера се появиха фотоси в Интернет пространството, за които се твърдеше, че в кола за спешна помощ, която е видяна в София, се транспортира зеле.

По думите й в началото фотографията е била възприета като засегнатост от всички работещи в здравната помощ, които знаят, че няма по какъв начин да се случи кола за спешна помощ да транспортира зеленчуци.

Това е кола за спешна помощ, която е бракувана по избрани механически параметри. Тя се употребява единствено и само за транспортиране на рискови медицински боклуци. Това е транспортната кола за спешна помощ на „ Спешна помощ ” София. В съответния случай тя транспортира сходни боклуци единствено за последните 24 часа и по тази причина е толкоз натоварена. Линейката е доста натоварена всеки ден. Сигнализацията й е непокътната, тъй като колата за спешна помощ е длъжна да алармира, че транспортира рискови боклуци и останалите водачи на пътя би трябвало да се пазят ”, уточни Сунгарска.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР