кадър: БНТАмериканският президент Джо Байдън обяви серия от мерки срещу

...
кадър: БНТАмериканският президент Джо Байдън обяви серия от мерки срещу
Коментари Харесай

Байдън: Служителите в компании с над 100 души персонал трябва да се ваксинират задължително

кадър: Българска национална телевизия

Американският президент Джо Байдън разгласи серия от ограничения против Ковид-19, които изискват заетите в огромните частни компании с над 100 души личен състав да се имунизират или да се подлагат на седмични проби. Въвежда се и наложителна имунизация за милиони федерални чиновници.

Байдън даде обещание " лято на свободата " от вируса, само че вместо това се стигна до нахлуване на Делта разновидността.

Заповедта на президента визира към 80 милиона американци. Държавният глава употребява цялата мощност на изпълнителната власт с цел да накара сънародниците си да се ваксинират.

Скоро ще бъде разгласен и проект за даване на заплатен отпуск за имунизиране, тъй че да отпаднат терзанията за неявяване от работа поради слагането на инжекцията или за възобновяване от страничните резултати. Досега изцяло имунизирани са 53% от американците.

Посланието ми към неимунизираните американци е: Какво чакате още? Какво би трябвало да видите? Направихме имунизациите безвъзмездни, безвредни и комфортни. Ваксината има утвърждение на регулатора. Над 200 милиона американци получиха най-малко една доза. Бяхме търпеливи, само че нашето самообладание се изчерпва, сподели Джо Байдън.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР