Кадър: БНТПроцесите в БСП са винаги стабилни, тъй като това

...
Кадър: БНТПроцесите в БСП са винаги стабилни, тъй като това
Коментари Харесай

Шаренкова: Процесите в БСП са по посока промяна. Нинова стана истински лидер

Кадър: Българска национална телевизия

" Процесите в Българска социалистическа партия са постоянно постоянни, защото това е една сериозна партия, със своите обичаи, възходи и падения, несъмнено неточности и триумфи. Така че, процесите са по посока на смяна ". Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Светлана Шаренкова, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

Лично аз отидох със свито сърце да гласоподавам за директния избор на ръководител, защото доста от старите лица на партията бяха срещу този избор, изясни Шаренкова.

Когато обещаваш нещо на хората, ти по-късно би трябвало да го свършиш. Ако не можеш, би трябвало да обясниш за какво не си го направил. Бях доста учудена от тази решителност на Нинова - тя даде обещание да промени партията, да я отпуши за младежите, да постави мандатност. За първи път за тези 30 години се осмели да каже какъв брой члена е партията.

Шаренкова разяснява и напускането на шестима депутати от ПГ на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова завоюва над 80% от гласоподавателите - това за либерален избор е нещо неповторимо и тя неслучайно пожела да сплоти партията с тази сила, която усети. Тя стана същински водач, тъй че тези шестима... от време на време скърбя за тях, само че това е техен избор, счита Шаренкова.

Най-голямо доверие за Елена Йончева даде Корнелия Нинова преди три години, когато я включи в инициативния комитет за издигането на Румен Радев. Тя рискува доста, понесе доста рецензии с издигането на Румен Радев, само че се оказа че това е най-правилното решение.

Има една непочтеност в някаква степен във връзка с партията, която я е издигнала, добави Шаренкова по отношение на Елена Йончева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР