Кадър: БНТ, архивРичарад Алибегов за пореден път коментира ситуацията със

...
Кадър: БНТ, архивРичарад Алибегов за пореден път коментира ситуацията със
Коментари Харесай

Алибегов: Затворят ли ни веднъж, това сигурно ще продължи цяла зима

Кадър: Българска национална телевизия, списък

Ричарад Алибегов за следващ път разяснява обстановката със затварянето на заведения поради увеличението на броя заразени с ковид.

" Затворят ли ни един път, това несъмнено ще продължи цяла зима. Ако се повишава заболеваемостта няма да отворят нощните заведения. Държавна помощ в този вид сега най-вероятно няма да получим ",  каза Алибегов 

”С целия си почит към лекарите и работата, която правят, само че когато оставяш 120 000 души на улицата би трябвало да докажеш, че те са отговорни и по-късно да имате екшън проект. Да се покажат данните, да се потвърди, че ние пълним лечебните заведения, само че по тази причина ще ни обезщетят ”. Това сподели ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в ефира на БТВ Радио, представен от .

 

" След националната среща на всички притежатели на питейни заведения и нощни заведения, ще решим по какъв начин ще действаме. Да, ние ще понижим приходите, само че хората, които работят в тези заведения, ще имат работа. Много хора освободихме март месец, доста хора бяха на бюрото на труда. Затворят ли ни един път това несъмнено ще продължи цяла зима. Ако се повишава заболеваемостта няма да отворят нощните заведения. Държавна помощ в този вид сега най-вероятно няма да получим ", посочи той.

" Проблемът не е в нощните заведения. Имаме огнища в шивашки цехове, в учебни заведения, само че в нощни заведения няма. Ние нямаме болен личен състав ", допълни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР