Кадър България Он ЕърБългарски експерт направи ексклузивен коментар за изборите. Много

...
Кадър България Он ЕърБългарски експерт направи ексклузивен коментар за изборите. Много
Коментари Харесай

Харалан Александров: Не видях нито един билборд на Борисов и Трифонов - очевидно те са фаворитите

Кадър " България Он Еър "

Български специалист направи извънреден коментар за изборите.  " Много странна беше тази акция. За да бъде разбрана, би трябвало да се мисли в по-дълга вероятност, точно на протестното придвижване, обвързвано с смяна на ръководството. Това някак минава през разнообразни етапи, разпростира се на стадии. След като не съумя да бъде образувано държавно управление на смяната, тази акция и изборите, които предстоят, са нещо като изправителен за протестните партии ", съобщи общественият антрополог Харалан Александров в " България заран ".

Той добави, че посланията не са ориентирани към хората, а по-скоро към другите политически субекти. Според него огромният въпрос, пред който са изправени протестните партии, е по какъв начин ще действат в бъдеще в единодушие едни с други.

" До момента това не стоеше толкоз остро, защото борбата с ГЕРБ беше спояващ фактор, само че с всеки минал ден излиза наяве, че се постанова те да ръководят ", уточни още общественият антрополог пред Bulgaria ON AIR.

Александров е на мнение, че общественото наличие на " Демократична България " е най-силно.

" Голямата мистерия е дали свръхприсъствието работи. Това, което същински работи, е отсъствието. Не видях нито един билборд на Борисов и Трифонов - явно те са любимците ", посочи още той и добави, че най-талантливата и сполучлива акция е тази на неучастието, на неприсъствието.

Александров е на мнение, че е доста евентуално да забележим остри проблеми, свързани с упоритостите, които имат политиците.

" Имаме извънредно настървени, захласнати хора, които просто не могат да стоят мирни, когато се приближат до властта. Това е огромен риск. Толкова доста хора, захласнати от властта - даже да съумеят да конституират обща идеологическа ценностна платформа, ще срещнат съществени проблеми, в случай че се окаже, че има стопански провокации ", безапелационен е гостът в студиото.

По нищо не си проличава, че Борисов ще слезе от сцената добродушно, както разчитат неговите съперници, това е добре, тъй като всяко общество има потребност от мощна съпротива, предвижда Александров.

Той означи, че цялостното въодушевление е да има някакво ръководство, някакво държавно управление, пише .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР