Кадър Б.Борисов ФББойко Борисов се качи в новите локомотиви на

...
Кадър Б.Борисов ФББойко Борисов се качи в новите локомотиви на
Коментари Харесай

Борисов от новия локомотив: Най-добрите в света. Старите бяха като Москвич, новите са като Мерцедес

Кадър Б.Борисов ФБ

Бойко Борисов се качи в новите локомотиви на БДЖ

Разликата сред новите и старите локомотиви е като сред „ Москвич “ и „ Мерцедес “. Такоав съпоставяне направи министър председателят Бойко Борисов при взаимна ревизия с министъра на транспорта Росен Желязков. Новите мотриси влизат в състава на Българските държавни железници (БДЖ), съобщи.

„ Изплатихме милиарди задължения. Ето ги новите локомотиви. Сто вагона, ще ги забележим и тях. Изключително мощни, бързи, сигурни са новите локомотиви. Най-добрите в света. Важно е локомотивът да може да го изтегли до Варна или Бургас, а не още на първия хълм да се възпламени. Разликата е сред „ Москвич “ и „ Мерцедес “, разяснява Борисов.

Росен Желязков изясни, че за първи път от 1986 година имаме нови електрически локомотиви.

„ Това са много години. 15 тона е локомотива. Успяхме да защитим процедурата. Около 220 млн. е европейското финансиране. До края на годината ще дойдат и нови вагони. Успяхме финансовият трансфер да е над 100 млн. ще стигнем финансови вложения близо половин милиарда Важно е да се движат редом с инфраструктурата “, сподели той. По думите му ще се обърне внимание на инфраструктурата в Северна България. „ Това е два пъти по-мощен локомотив от другите и 20 пъти по-икономичен “, добави още той.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР