кадър: 7/8 ТВТака започна Вечерното шоу на Слави Трифонов.Иво Сиромахов:Докато

...
кадър: 7/8 ТВТака започна Вечерното шоу на Слави Трифонов.Иво Сиромахов:Докато
Коментари Харесай

Сиромахов побесня в ефир: Партиите да не искат да им плащаме и за проститутките?!

кадър: 7/8 ТВ

Така стартира " Вечерното шоу на Слави Трифонов ".

Иво Сиромахов:

" Докато Пеевски отслабва, българските партии не престават да се угояват от ден на ден и повече. Като данъкоплатци е добре да знаете следното:

През лятото на 2019 година Народното събрание гласоподава партийната дотация да стане най-сетне 1 лев на глас. И тъй като 1 лев била прекомерно дребна дотация, тогава партиите одобриха смяна в закона, съгласно която парламентарно показаните партии и тези, които са получили над 1 % на последните избори, да получават гратис офиси, без да заплащат безусловно никакъв наем. Ползват пространства, които са държавни или общински.

В края на същата 2019 година партиите още веднъж си подвигнаха партийните дотации и то този път на 8 лв., само че забележете, резервираха си безплатните офиси! Хитро, нали?

Така през 2020 година партия ГЕРБ не е заплатила нито 1 лев наем за офиси на два етажа в НДК. Партията дори има контракт и в него е записано, че ще употребяват тези офиси безплатно в идващите 10 години и ще си спестят стотици хиляди левове от наем. Същото важи и за Българска социалистическа партия.  От Българска социалистическа партия се позоваха на закона, тъй като страната им го заплаща.

Според този закон, всички партии, които имат над 1 % на изборите, могат да употребяват безвъзмездни офиси. Разбирате ли какво се случва? Хем ще им плащаме високите дотации, хем ще им плащаме и офисите! Ами публикация, виното, цигарките, не желаете ли да ви ги плащаме? Не желаете ли да ви плащаме за проститутките? Но дано да не им даваме такива хрумвания, че може да ги запишат в закона! Не забравяйте, че на идващите избори партиите още веднъж ще отидат на избори и те не желаят да завоюват вашите гласове, а вашите пари!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР