Кадър: 7/8 ТВСатирикът Станислав Трифонов ще разтанцува българската политика. С

...
Кадър: 7/8 ТВСатирикът Станислав Трифонов ще разтанцува българската политика. С
Коментари Харесай

Немски вестник прикани Трифонов да се покаже: Тъкмо този мъж сега е на ход. Играта на криеница свърши!

Кадър: 7/8 ТВ

" Сатирикът Станислав Трифонов ще разтанцува българската политика ". С това заглавие излиза  берлинския вестник " Тагесцайтунг ". В него журналистката  Барбара Йортъл е разгласила портрет на телевизионния водещ.

Авторката напомня изборните резултати и новината, че Трифонов е влезнал в карантина и написа: " Още по време на предизборната акция Слави блестеше основно с отсъствието си. Интервюта пред медиите? Дебати с съперниците? Нищо такова.

Вместо това той разпространяваше популистките известия на партията си най-много посредством своята кабелна 7/8 TV, която настройваше хората против антипандемичните ограничения и омаловажаваше заплахата от ковид. Макар че в действителност гологлавецът с обици на ушите въобще не се опасява от огромна аудитория. "

Авторката споделя в резюме за биографията и телевизионната кариера на Слави Трифонов, както и за неговата музика " в жанр чалга - едно музикално направление, което е публикувано на всички места из Балканите ". Цитиран е и откъс от песента " Няма такава страна ", в който се споделя: " Не ми говорете за закон и конституция - в тая страна всичко е проституция ".
 
В края на публикацията си Барбара Йортъл си задава въпроса " А в този момент накъде? " и цитира българския наблюдаващ Първан Симеонов, съгласно който Трифонов е " ядосан мъж на междинна възраст, който събира към себе си разочаровани от политиката хора ", написа Блиц. Авторката установи: " И таман този мъж в този момент е на ход. Играта на гоненица завърши. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР