Кадър 7/8 tvКогато човек е опрян в стената, той има

...
Кадър 7/8 tvКогато човек е опрян в стената, той има
Коментари Харесай

Поетът Николай Милчев пред Слави: Има нещо в народопсихологията ни. Имаме Пепеляшка на обратно

Кадър 7/8 tv

" Когато човек е опрян в стената, той има единствено два шанса: или да пробие прозорец, или да се качи или в трети вид - да спре. А това на този стадий е невероятно. " - сподели поетът Николай Милчев на посетители при Слави Трифонов.

" Най-опасна е стената, която е зад нас, тъй като може да ни смачка, тъй като стените пред нас могат да се качат. Както са палатките на Орлов мост - като базови лагери, без последна палатка не се вършат последните крачки към върха. "

" Значи това е последният базов лагер, след който или се изкачваме нагоре или ще паднем в пропастта ", попита Слави госта си. 

" Точно по този начин, отговори поетът. Как да не напиша за Хамлет, съмненията на Борисов и Винету. " - напомни той някои от публикациите си. 

" Освен нечия харизма, има и нещо в народопсихологията ни. Нещо ние сме разрешили. 

Никога не съм си представял, че хора с толкоз ниско интелектуално държание и дух могат да заемат такива постове. Срам ме е, че всичко това се харесва. Това е някаква обърната Пепеляшка, Пепеляшка на назад " - разясни тезата си гостът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР