Кабинетът назначи шестима нови областни управители. На днешното си заседание

...
Кабинетът назначи шестима нови областни управители. На днешното си заседание
Коментари Харесай

Кабинетът назначи шестима нови областни управители

Кабинетът назначи шестима нови регионални шефове. На днешното си съвещание на Министерския съвет вкара в служба такива във Враца, Кюстендил, Плевен, Разград, Русе и София. С решението на кабинета се освобождават заемащите до момента съответните длъжности.

Иван Кючуков е новият регионален шеф на София. Кючуков е машинен инженер с дълготраен опит в частния бранш в областта на автосервизното и следпродажбеното обслужване.

Стефан Стефанов е назначен за регионален шеф на област Враца. Стефанов е правист с дълготраен опит като юрист по цивилен, наказателни и административни каузи, също така е работил в системата на учебното обучение и в Съвета за електронни медии.

За регионален шеф на област Кюстендил е назначена Катя Димитрова. Тя е правист с дълготраен опит като юрист.

Иван Янчев е назначен за регионален шеф на област Плевен. Янчев е правист и магистър по компетентност „ Транспортен мениджмънт “, с опит в региона на правото, превоза и логистиката, работил е в Регионалната ревизия по околната среда и водите - София, в регионалната администрация на Софийска област и в частния бранш.

Деян Димитров е назначен за регионален шеф на област Разград. Димитров е правист, лекар по „ Право “, с опит в региона на морското право, в преподавателската и научно-изследователската активност, работил е в Изпълнителна организация „ Морска администрация “ и в частния бранш, от 2020 година е юрист.

За регионален шеф на област Русе е назначен Анатоли Станев. Той е правист с дълготраен опит като юрист в региона на гражданското, административното, комерсиалното и корпоративното право, в интервала 2007 - 2011 година е общински консултант в Общинския съвет - Русе, а от 2020 година е шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Русе.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР