Кабинетът на Кирил Петков не изневери на себе си в

...
Кабинетът на Кирил Петков не изневери на себе си в
Коментари Харесай

ГЕРБ отхвърлиха констатираните нарушения при Балкански поток

" Кабинетът на Кирил Петков не изневери на себе си в лъжите и внушенията и в последните минути оповестиха, че две междуведомствени работни групи са отчели груби нарушавания по " Балкански поток ". ", сподели Теменужка Петкова на брифинг на ГЕРБ, в който дадоха отговор а обвиняванията на държавното управление на Кирил Петков.

От ГЕРБ обявиха, че нито за момент не са нарушили решението на Народното събрание във връзка с " Балкански поток ". Отрекоха да има нарушаване на екологичното и на трудовото законодателство. Припомниха, че трудовите отговорности са на компанията-изпълнител, а не на държавното управление. Добавиха и че финансирането на плана е част от отговорностите на изпълнителя на плана.

От ГЕРБ обявиха, че Петков е провалил плана с инерконетора с Гърция. Томислав Дончев разяснява, че държавното управление на Кирил Петков си живеел в личен свят и счита, че ще се приказва дълго за този кабинет поради неприятните му решения.

По мотив новото служебно държавно управление от партията обявиха, че ще разясняват дейностите им след време. Според тях проверка на свършеното дотук би било положително решение, с цел да знае служебният кабинет какво заварва.

Очакванията на ГЕРБ към служебния кабинет са да организира почтени избори и да се оправи с рецесиите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР