Кабинетът е добре балансиран. Част от него е политическа, другата

...
Кабинетът е добре балансиран. Част от него е политическа, другата
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Кабинетът може да започне работа от ден първи

„ Кабинетът е добре уравновесен. Част от него е политическа, другата част е от хора, които до момента не са се занимавали с политика. Има доста специалисти в кабинета и хора, които могат да стартират работа от ден първи “, съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева по отношение на съставянето на държавно управление.

Тя изрази вяра, че кабинетът ще бъде подсилен в залата и съобщи, че никой от ГЕРБ-СДС не желае да върви на избори.

„ Ние не излъчваме партиен кабинет. Правим голям политически компромис и не мога да схвана какво още чакат българските жители от нас. Показваме един изявен доктор. Ако някой си търси причина да не го поддържа, то той няма да го направи “, разяснява Захариева разяснява състава на кабинета на проф. Габровски, който бе показан през вчерашния ден.

„ Надявам се „ Демократична България “, които още не са се произнесли, да размислят. „ Продължаваме промяната “ споделиха ясно, че няма да ни поддържат. Те желаят избори, не могат да преглътнат, че не са първа политическа мощ. Надявам се и Българска социалистическа партия да поддържат този кабинет “, сподели тя пред Българска национална телевизия.

„ Ние не водим диалози с обособени представители. Ако някой желае да ни поддържа, да го направи в зала. Ние всички ще бъдем там “, разяснява още Захариева.

„ Третият мандат е малко евентуален, съвсем незабележим. Нека партиите, които не смеят намерено да кажат, че желаят да отидат на избори, да бъдат почтени и да го кажат на българските жители “, прикани тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР