Кабинетът днес ще взема решения, свързани с обещанията за българската

...
Кабинетът днес ще взема решения, свързани с обещанията за българската
Коментари Харесай

Кабинетът в оставка пуска парите по Плана за развитие

Кабинетът през днешния ден ще взема решения, свързани с обещанията за българската стопанска система и промените, заяви при започване на съвещанието министър председателят Кирил Петков.

" Вицепремиерът Асен Василев ще бъде акредитиран да води договаряния да подпише финансовото съглашение за осъществяване на механизма за възобновяване и резистентност сред Европейска комисия и българското държавно управление, което е действителен старт да желаяме първите траншове - 13 милиарда лева от Плана за възобновяване, развиване и резистентност " ", разясни той. Петков посочи, че ще се дефинират и органите и структурите, виновни за националния проект.
 Асен Василев внимателен преди договарянията за кабинет
Асен Василев внимателен преди договарянията за кабинет

Като цяло приказваме с Българска социалистическа партия и Демократична България от цялата коалиция

На второ място Министерство на земеделието работи по програмата за 16 млрд, лева, чието закъснение би довело до риск , сподели министър-председателят.

Кирил Петков се обоснова, че " точно по тази причина е значимо да има работещо държавно управление и парламент, тъй като това е залогът пред България да има политическа непоклатимост " и акцентира, че държавното управление работи интензивно за българската стопанска система и промените, които е дало обещание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР