Кабинет от личности трябва да бъде синоним на политически кабинет.

...
Кабинет от личности трябва да бъде синоним на политически кабинет.
Коментари Харесай

Никола Минчев: Кабинет от личности е синоним на политически кабинет

Кабинет от персони би трябвало да бъде синоним на политически кабинет. Експертите не са безлични. В подобен кабинет с министри от ГЕРБ не можем да се включим. Това обяви Никола Минчев от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България “ в ефира на бТВ.

„ Това с ротацията на ръководителя на Народно събрание беше просто метод за отпушване на работата на Народното събрание ”, разяснява той.

„ Не е анулирана ангажимента ни за правната комисия. Имаме номинация – Стою Стоев. Въпросът за разпределението на председателските места в парламентарните комисии не е още решен. Това е функционалност на оформящото се болшинство в Народно събрание, което все още няма към момента ”, сподели още той.

„ Не виждам за какво поради нашия дебелоглав да идем на нови избори. Ние даваме вид, влизаме в диалози. Ние не можем да си отстъпим от обещанията пред гласоподавателите ”, безапелационен е Минчев.

Той съобщи, че позволява вид, в който да не е ръководител на Народното събрание.

„ Замисляме се за какво гласоподавателите избират „ Възраждане ” и за какво наши гласоподаватели са дали своят вот за тях и по какъв начин да ги върнем ”, добави той.

Според него, в случай, че не е връчен първия мандат, рано е да приказваме за шести избори.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР