К ъци Вапцаров, българският популярен ТВ водещ и продуцент, чието

...
К ъци Вапцаров, българският популярен ТВ водещ и продуцент, чието
Коментари Харесай

Къци Вапцаров – по-по-най шоуменът на България

К ъци Вапцаров, българският известен ТВ водещ и продуцент, чието рождено име е Кръстю Георгиев Вапцаров, е роден на 25 юли 1963 година в Русе.

В свои изявленията той споделя, че от дете мечтае да стане артист. Още 3-годишен обича да разиграва разнообразни подиуми или да влиза в облик. В 9-ти клас, когато учи в математическата гимназия, към този момент е уверен, че ще се занимава с актьорство. Разказва, че има невероятни родители и доста е желал да има брат или сестра.

Къци Вапцаров играе на огромна сцена в русенския спектакъл в 9-ти клас с основна роля в постановката "На добър час " от Виктор Розов. Така стартира неговата подготовка за НАТФИЗ, одобряват го от третия опит. Завършва "Актьорско майсторство за куклен спектакъл " в класа на проф. Атанас Илков.

Българският сценичен и кинорежисьор Вили Цанков го кани в габровския сатирично-вариететен спектакъл. Там Къци Вапцаров, дружно с млада натрупа, извършват разнообразни куклени номера. Влиза в основни функции в спектакли по музика на Александър Йосифов, Стефан Димитров, Нелко Коларов.

През 1991г. става продуцент и режисьор на първото по рода си детско предаването "Кой е по-по-най ", което продължава излъчването си 23 години.

Самият той нееднократно е споделял, че постоянно се усеща в свои води измежду децата, които го учат на непорочност.
Кариерата му на ТВ водещ стартира през 1993г. с предаването "Невада ", което в продължение на година се излъчва в ефира на Българска национална телевизия.

През 1995г. стартира и излъчването на паметното шоу "Риск печели – риск губи ", където още веднъж е водещ. Предаването е на екран до 2005г. След осемгодишно спиране, през юли 2013г. се завръща в ефира на ТВ7 за малко.

Къци е продуцент също на шоуто за младоженци "Горчиво ", където работи до 2009г., през същата година продуцира и друго сходно предаване - "Любовни игри ".

През 2008г. взема още една тапия от НАТФИЗ по специалността "Филмова постановка ". Като режисьор основава няколко кино лентата - "Господ се грижи за всички ", "Безсмъртието в античен Египет ", "Добре пристигнали на Земята " и "Global Crisis ". Най-успешният от тях е "Добре пристигнали на Земята ", който на фестивала „ Philadelphia Independent Film Festival” печели първа премия в категорията "Best Short ".

Взема присъединяване в няколко от най-успешните риалити излъчвания на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. През 2012г. влиза в къщата на “VIP Brother 4” и съумява да стигне до финалната тройка. Две години по-късно през 2014г. е един от участниците в предаването „ Като две капки вода 2 “. Къци Вапцарова е на край с Невена Бозукова, която печели формата.

Предизвикателствата не стопират за ТВ водещия и той още веднъж се впуска в приключението на Големия Брат и влиза в "Big Brother all stars 4 " през 2015г.

През 2019г. е един от участниците в първия сезон на хитовото шоу "Маскираният артист ", с костюма на "Шапката ". Той съумява да заблуди безусловно всички по време на своето показване, в това число и журито. През 2020г. още веднъж „ поставя маската “ в "Маскираният артист 2 ", където е с костюма на Бебето.

През пролетта на 2021г. Къци Вапцаров става част и от 9-тия сезон на "Като две капки вода - Аll Stars ".

Страстта на продуцента и ТВ водещ е освен малкия екран, само че и писането. Има 4 издадени свои книги. Книгата "Секс за душата " в две елементи и две елементи от "Енциклопедия на редките случаи ".

Къци Вапцаров е фамилен и има трима сина – Асен, Александър и Йоан Вапцарови.

Много обича животните и в дома си е отглеждал немска овчарка, котки, хамстер и гълъби. Любимият му детски воин е Пипи Дългото чорапче, тъй като съгласно него е знак на свободата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Надгробен надпис: “Тук почива Генчо Стойчев, чиято нещастна вдовица държи дребен комфортен бар с богат избор на евтини спиртни питиета, вдясно след изхода на гробището. ” Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЦялата информация за AstraZeneca е ясна и налична, безапелационна бе проф. Радостина АлександроваМногократният първенец и дълготраен треньор на националния ни тим Васил Василковски напусна този свят на 85 годиниКонфискувани са над 5 тона хашиш и 230 кг семена от марихуанаПремиерът на Република Северна Македония съобщи, че въпросът с историята може да бъде решенНапоследък доста се изписа за това, че през 2019 година светът е претърпял пик на търсенето на петрол, който в никакъв случай повече няма да се повтори, написа специалистът по околна среда Боян РашевКакво показа изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел ПетричевМного хора се усещат отегчени от нуждата да се съблюдават ограниченията за справяне с пандемията от COVID-19. Представлява ли това заплаха за нашето здраве?Евакуирани са седем душиКоментар на проф. доктор Ивона ДаскаловаПолицията в швейцарския град Санкт Гален употребява гумени патрони и сълзотворен газ, с цел да разпръсне проява срещу коронавирусните ограниченияБайдън е наредил знамената на Белия дом да бъдат спуснати наполовинаВсякаква пропаганда е забраненаКонцептуалният LF-Z Electrified демонстрира дизайнерската и софтуерната посока, в която поема Lexus.Над 100 функционалности в услугата ще разчитат на умни алгоритми„ Демократична Българи “ има 12 основни целта, по които ще работи в бъдещото Народно събраниеКола се вряз
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР