К алин Вельов е вторият участник, който си тръгва от

...
К алин Вельов е вторият участник, който си тръгва от
Коментари Харесай

Падна втората маска в третия сезон на Маскираният певец

К алин Вельов е вторият участник, който си потегля от третия сезон на „ Маскираният артист “. Известният музикант съумя да заблуди членовете на Панела и да поддържа мистерията до последния миг.

„ Искам да благодаря на целия екип и на всички фенове. Много ми беше мъчно да се скрия и да не се дръзвам. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога съвсем да се движа “, показа Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфара. Панелистите Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев не познаха коя известна персона се крие и зад втората паднала маска. Техните догатки водеха към актьорите Филип Аврамов и Станимир Гъмов, както и към журналиста от утринния блок на NOVA Румен Бахов.

Нови борби развълнуваха феновете на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир! Букетът се изправи против Гъбарко, Порцеланът влезе в дуел с Госпожицата, а в епична тройна борба участваха Носорогът, Прилепът и Куфарът. Детективските умения на Панела още веднъж бяха подложени на тествания и измежду обвинените се чуха имената на Дара Екимова, Милица Гладнишка, Михаела Маринова, ALMA, Сантра, DJ Дамян, Георги Симеонов – JJ, Орлин Павлов, Иво Димчев и други.

Докато напрежението за последната борба се покачваше, сцената бе превзета от още една маска от предходния сезон на „ Маскитаният артист “! Този път под костюма на Златния се криеше не Кристиан Кирилов, а спечелилият от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото. „ Много се веселя, че имам още веднъж опция да съм на тази сцена. Искам да кажа, че доста обичам всички от Панела”, показа Боби за присъединяване си в предаването довечера. Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и още веднъж не познаха артиста. Сред догатките им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и началник Манчев.

Следващата седмица феновете ще станат очевидци на още грандиозни борби. Кой против кого ще се изправи? Коя ще е идната гост-маска и кой ще се крие под нея? Коя ще бъде третата свалена маска в третия сезон на „ Маскираният артист “? – отговорите предстоят идната събота (2 октомври) от 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на „ Маскираният артист “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Уважаеми чиновници! Моля, тези, които идват малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, с цел да не се сблъскват с тези, които си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Продължаваме промяната " застава твърдо зад кандидатурата на Румен Радев за президентРайонна прокуратура-Сливница притегли като обвинен К.М. за това, че за да набави за себе си имотна полза, подкрепил непознати жители да преминат нелегално през странатаСпоред Манолова е ясно, че още от август на енергийната борса се вършат спекулативни покупко-продажби, в които вземат участие държавни сдружения в енергетиката и държавни институцииПо-рано през днешния ден стана ясно, че заседналият товарен транспортен съд край Камен бряг се е наклонилТрактористът е признал за полово посягане и над още едно детеЦелта е да се обезпечи по-добро запазване и възстановяване на детското здравеЗдравният министър сподели, че присъствено образование за децата ще има, в случай че не навлезем в тъмночервената зонаКога се чака да стане товаЛятото ще подсети за себе си и през идващия месецПет страни не са записали публично нито един случай на заразатаПроблемът е в нова функционалност, която предлага браузърътНещо повече, за задвижване на проекто модела ще се употребява водород и електричество, с цел да се подсигурява по-висок пробег.Вижте данните за последното денонощиеДнес
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР