Журналистката Дарина Сарелска, бивша шефка в Нова телевизия, написа любопитен

...
Журналистката Дарина Сарелска, бивша шефка в Нова телевизия, написа любопитен
Коментари Харесай

Дарина Сарелска: Здравейте, тулупи! Чухте ли за скандала зад океана?

Журналистката Дарина Сарелска, някогашна шефка в Нова телевизия, написа любопитен пост в обществената мрежа Фейсбук за скандал с министър на Тръмп в Съединени американски щати. Скандалът е за това, че министърът помолил един от НСО-то да разноски кучето му.
Ето какво гласи постът:
" Здравейте, тулупи! Понеже продължавате да сте неблагодарни късметлии, ето ви абсурдът на деня оттатък океана- сравнявайте и нима оцените какъв брой сме напред. Значи там проверяват обичания министър на Тръмп за това, че....помолил един от НСОто си да му разноски кучето.
Онзи ми ти непризнателен хрантутник, вместо да благодари и да върви да изпикае псето, взел че се оплакал, че видиш ли, не му било работа. Американските данъкоплатци, разбираш ли, не му били плащали за това.
Ще кажете, е да си приказва, кой ще се занимава с него да клати стабилността. И ще сте прави, тъй като сте късметлии. Там обаче каръците взели, че му се вързали на провокацията, че образували и инспекция против държавния секретар Помпео.
Слава Богу, последният знаел на кого да даде скъпи инструкции, и Тръмп небрежно мачка инспекцията и уволнява проверяващия. И като го питат публицисти (сигурно от кръга Капитал): Що уволни индивида? Той вместо да каже, че не помни, вика: Ами щото Помпео ме помоли. Той, вика, е ангажиран да избавя света Помпео, какво сте се разпискали? Помолил бил вика, за услуга.
Ами кой, вика, да му мие чиниите, като жена му не е у дома. И така- заплашителен скандал. Сега, ще кажете- ето един политик на място, и американците са късметлии. Така е, ясно, че всички от нас гледат и се учат. Просто кажете едно благодаря!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР