Журналистите в Гърция обявиха 24-часова стачка днес, 16 април, в

...
Журналистите в Гърция обявиха 24-часова стачка днес, 16 април, в
Коментари Харесай

Стачка: 24 часа без новини в Гърция заради скъпия живот

Журналистите в Гърция оповестиха 24-часова стачка през днешния ден, 16 април, в символ на митинг против възходящите разноски за живот и ниските заплати, съобщи ДПА.

По гръцките радио и телевизионни канали през днешния ден няма да има вести, а онлайн медиите не актуализират страниците си. В сряда, 17 април, няма да бъдат оповестени вестници поради стачката.

Според протестиращите държавното управление се пробва да „ комерсиализира висшето обучение “

„ Преживяваме поредност от поредни избухливи покачвания на цените, които основават смазваща обстановка за фамилиите, чиито приходи са унищожени “, съобщи най-голямата гръцка журналистическа асоциация.

В националната 24-часова стачка ще се включат от държавният и частния бранш в страната. Ще вземат участие пенсионери, лекари, работещите в гръцката железница (влаковете няма да се движат), моряци (корабите няма да изпълват постоянните си маршути), студенти, търговци, и други.

Така тя стана първата православна страна, която ги позволява

Сред настояванията на служащите са по-високо възнаграждение, да се засилят груповите трудови контракти, тъй че 80% от работещите да бъдат обхванати от тях, да се вземат ограничения за справяне с безработицата и отбрана на трудовите права.

 „ Дипломите ще се трансфорат в тоалетна хартия “: Защо стачкуват студентите в Гърция? Светът 2 мин. „ Дипломите ще се трансфорат в тоалетна хартия “: Защо стачкуват студентите в Гърция?  Гърция легализира еднополовите бракове Светът 2 мин. Гърция легализира еднополовите бракове  „ Дипломите ще се трансфорат в тоалетна хартия “: Защо стачкуват студентите в Гърция? Светът 2 мин. „ Дипломите ще се трансфорат в тоалетна хартия “: Защо стачкуват студентите в Гърция?  Гърция легализира еднополовите бракове Светът 2 мин. Гърция легализира еднополовите бракове
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР