Журналистите на Reuters са се добрали до регистрационни файлове и

...
Журналистите на Reuters са се добрали до регистрационни файлове и
Коментари Харесай

Тежки злополуки съпътстват работата в SpaceX

Журналистите на Reuters са се добрали до регистрационни файлове и записи от огромните уреди на SpaceX и също така са провели десетки диалози с хора, работили в галактическата компания.

Класифицирайки злополуките, следствието показва над 100 случая с прорезни и разкъсни рани, 29 случая на счупени кости, 17 случая на премазани ръце и пръсти, 9 съществени пострадвания на главата, в това число една фрактура на черепа, четири разтърсвания и една мозъчна контузия, голям брой токови удари, изгаряния, ампутации, пострадвания на очите и непосочени елементи на тялото, плюс 170 отчета за изкълчени стави, разтегнати мускули и натъртвания.

Най-тежкият случай е гибел, настъпила при обикновено нарушаване на трудовата сигурност: бързайки с транспорта на огромни ракетни елементи, чиновник – някогашен морски пехотинец е изхвърчал от камион, защото товарите, които е придружавал, не са били обезопасени с ремъци. Пострадалият е разрушил черепа си в пътната настилка. Смъртта му е открита от Американската администрация по сигурност и здраве на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР