Журналисти и фоторепортери, отразяващи ритуала по погребението на убития на

...
Журналисти и фоторепортери, отразяващи ритуала по погребението на убития на
Коментари Харесай

На опелото на Алексей: Камери хванаха Миролюба Бенатова да крие между колите от колегите си

Журналисти и фоторепортери, отразяващи ритуала по погребението на убития на 16 август Алексей Петров, изпаднаха в неразбиране, тъй като видяха видни „ борци против мафията “ да се крият от тях, с цел да не бъдат снимани, предава breaking.bg. Една от тях е журналистката Миролюба Бенатова, снимана по какъв начин притичва сред паркираните до гробището коли, с цел да се скрие от камерите и фотоапаратите на сътрудниците си, с букет цветя.
Това, уважаеми, е Miroluba Benatova. Крие се сред колите, до момента в който отива да уважи персонално паметта на Трактора! В черно е единствено от кръстта надолу-явно в тази част се усеща най-опечалена…, гласят мненията в обществените мрежи.
На поклонението участват сътрудниците на Петров от „ Лев Инс ”, ръководителят на Съюза за стопанска самодейност Кузман Илиев, икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев, Явор Колев, Кристиян Бойков, посланици, Златомир Иванов – Баретата, бизнес дамата Ваня Червенкова и щерка ѝ, политикът Александър Паунов от Българска социалистическа партия, предприемачът Пламен Бобоков, юристите Ина Лулчева и Лъчезар Таков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР