Журналистът Петър Волгин влиза в листата на Възраждане за изборите

...
Журналистът Петър Волгин влиза в листата на Възраждане за изборите
Коментари Харесай

Петър Волгин кандидат на Възраждане за евродепутат

Журналистът Петър Волгин влиза в листата на " Възраждане " за изборите за европарламент. Той е на второ място измежду общо 17 кандидати на партията за евродепутати, стана ясно при представянето на листата през днешния ден на конференция на партията.

Водач на листата е депутатът Станислав Стоянов. В евролистата на партията влизат още Александър Алексиев, ръководител на младежката организация на " Възраждане " в София, и депутатът Димчо Димчев.

„ Хората, които ще изпратим в Европейския парламент, дават отговор на три условия – те са родолюбци, слагат българския народен интерес на първо място. Те ще бъдат открити и демократични. На трето място те са отчетливо работливи и ефикасни в работата си до момента. По-голямата част от хората в листата не са взели участие досега в избори. Нашите претенденти за евродепутати владеят най-малко по два езика. Това беше доста значимо за нас, с цел да може да вземат участие в дебатите “, разгласи на конференция ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР