Журналистът от Дойче Веле“ Александър Андреев обяви пред Дарик“, че

...
Журналистът от Дойче Веле“ Александър Андреев обяви пред Дарик“, че
Коментари Харесай

Предозиране: Журналист и бивш ДС агент обяви, че хората ги било срам, че гласували за ГЕРБ

Журналистът от „ Дойче Веле “ Александър Андреев разгласи пред „ Дарик “, че аргументите екзитполовете да се разминават с резултатите от ЦИК е, че хората ги било позор да кажат, че са дали своят вот за ГЕРБ.

„ Снощи като че ли дълго време Политическа партия водеше, нощеска се обърнаха нещата. Причината е, че нощес гледахме екзитполове, а хората на екзитполове ги е позор да си кажат, че са дали своят вот за ГЕРБ. Защото това е корпоративен избор - за заплатицата “, проучва в детайли Андреев, който с изключение на пред „ Дарик радио “ е чест посетител в медиите на Иво Прокопиев.

Припомняме на Андреев, че във вечерта на изборите всички представители на социологическите ангенции, които изнасяха данни прецизираха не един път, че данните не са точни, защото не във всяка секция имат представители. От организациите подчертаха, че най-точните данни са тези на ЦИК.

Само преди няколко месеца Александър Андреев разгласи Асен Василев за новия Иван Костов. Оглавяващият редакцията на „ Дойче Веле “ у нас има и минало, което прикрива и не може да бъде забелязано в формалната му биография. От материал и документи на zonanews.bg излиза наяве, че през 80-те години Андреев е бил завеждаш редакция в Главна идеологическа редакция на радио София. Името му протича в документи на Държавна сигурност, които се съхраняват в архива на КОМДОС. Псевдонимът на Андреев по време на присъединяване му в Шесто ръководство на Държавна сигурност е бил „ Асен “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР