Журналистът Николай Кръстев говори по най-актуалната световна новина - смъртта

...
Журналистът Николай Кръстев говори по най-актуалната световна новина - смъртта
Коментари Харесай

Журналист за смъртта на Навални: Кремъл показа, че забавя, но не забравя

Журналистът Николай Кръстев приказва по най-актуалната международна вест - гибелта на Алексей Навални. Той направи неотдавна филм за съветската съпротива, който носи името " Другата Русия ".

" В никакъв случай това, което се случи, не би трябвало да ни изненадва. Спомняме си опита за отравянето на Навални преди няколко години. Хубавото е, че тогава той бе несполучлив. Много мъчно той се възвърне. Беше в дълбока кома три седмици и тогава доста от съперниците на Навални приказваха по какъв начин надали не той се преструва и не е истина. Но видяхме в последна сметка, че той беше токсичен, беше избавен от немските медици. Виждате - Москва забавя, само че не не помни. В последна сметка се стигна до този драматичен завършек на съветския опозиционер, който в действителност единствено сподели естеството на кремълския режим през днешния ден ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Дали повода е апелът му за митинги по време на изборите - сходна нечиста сделка не е доста надалеч от истината. Трябва да изчакаме да забележим от по-релевантни източници какво тъкмо е станало и по какъв начин би трябвало да го разбираем. Но ето, вижда се, че съветските управляващи приказваха, че той имал тромб, който се появил, кръвоизлив. В съветските опозиционни медии се твърди, че това е доста елементарно пояснение за гибелта ме и евентуално не кореспондира с действителността. Вчера той беше изправен за следващ път пред съветското правораздаване, с цел да бъде още един път упрекнат и натоварена неговата присъда с още обвинявания.Това единствено демонстрира, че съветското правораздаване не 100 и не чака до последния миг. Всеки един комфортен мотив се употребява против него. Той през вчерашния ден изглеждаше сносно, усмихваше се. Няма по какъв начин за един ден да се случи това нещо. Можем единствено да спекулираме, да допускаме, че някой му е оказал помощ в този смисъл, което е трагичното. Това е естеството на ръководството в Кремъл. Не би трябвало да забравяме, че други хора също си отидоха. След една седмица ще станат девет годни от гибелта на Борис Немцов ", напомни Кръстев.

" Навални плашеше Путин с това, че правеше разкрития свързани с корупцията. Неговият фонд разкри безпределно доста неща, които посочваха естеството на Кремъл, незаконният темперамент на това ръководство, какъв брой корупционен е съветският политически модел в този миг при ръководството на Путин. Сигналът, който се дава е: " Ние седим и ви следим и ние знаем какво вършиме ". Стана ясно, че скоро на форума на " Свободна Русия ", където се събират лицата на съветската съпротива, е имало представители на разузнаването, които са следяли и следили. Руските служби наблюдават, следят и деликатно наблюдават какво се случва с съветската съпротива, къде са слабите места и вървят към, не желая да го споделям очистване, само че към споразумяване по този метод на сметките си с тях ", приключи журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР